کاربرد اینترنت در ترکیه بالاتر از میانگین جهانی است

کاربرد اینترنت در ترکیه بالاتر از میانگین جهانی است

کاربرد اینترنت در ترکیه بالاتر از میانگین جهانی است

زهرا زمرد سلجوق وزیر خانواده، کار و امور اجتماعی ترکیه در چهارمین نشست بین‌المللی زنان و عدالت گفت: در دوره‌ای هستیم که فناوری، به ویژه در بخش‌های اطلاعات و ارتباطات، با سرعتی فوق‌العاده در حال توسعه است. تقریباً 60 درصد از مردم جهان به اینترنت دسترسی دارند و حدود 4 میلیارد نفر از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌كنند. 

سلجوق با اشاره به میزان استفاده از تلفن‌های هوشمند اظهار داشت: شمار افرادی که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌کنند به 67 درصد رسیده است اما این رقم در ترکیه بالاتر از میانگین جهانی است. 

وی افزود: در حال حاضر در ترکیه 62 میلیون نفر از اینترنت استفاده می‌کنند که 74 درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد.

سلجوق ادامه داد:  64 درصد از این جمعیت کاربر فعال سایت‌های اجتماعی هستند و 92 درصد از این کاربران از تلفن هوشمند استفاده می‌کنند. بدین ترتیب کاربرد اینترنت در ترکیه بالاتر از میانگین جهانی است. /تی آر تی

  ورود افراد بدون ماسک به فرودگاه‌ها در ترکیه ممنوع شد

به بحث وارد شوید

مقایسه آگهی ها

مقایسه