«مراکز لجستیک» ترکیه، تسهیل کننده صادرات و تجارت کشور خواهد بود

«مراکز لجستیک» ترکیه، تسهیل کننده صادرات و تجارت کشور خواهد بود

رخسار پكجان، وزیر تجارت ترکیه اعلام کرد كه در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد مراكز تداركات (لجستیک) خارجی در آفریقا، آمریكا، اروپا، روسیه و خاور دور هستند كه هدف آنها رساندن سریع‌تر و مقرون به صرفه محصولات تركیه به بازارهای خارجی است.

وی تصریح کرد كه هدف آنها افزایش كارآیی زنجیره تامین و توزیع صادرات و اطمینان از تحویل محصولات صادراتی آنها به بازارهای جدید به كارآمدترین روش است. در این زمینه ایجاد تسهیلات زیرساختی لازم برای افزایش عملکرد صادرات در بازارهای مهم از جمله اولویت‌های وزارتخانه است.

پکجان با اشاره به اینکه مراکز تدارکات تحت پوشش وزارتخانه به مدت 5 سال پشتیبانی می‌شود، اظهار داشت: به کسانی که در 3 سال گذشته حداقل از 50 درصد ظرفیتشان استفاده کنند، یک دوره اضافی تا 5 سال ارائه خواهد شد. همچنین کل دوره پشتیبانی نمی تواند بیش از 10 سال باشد./خبرگزاری آناتولی

به بحث وارد شوید

مقایسه آگهی ها

مقایسه