اوزجان دنیز ، در 19 مه 1972 در آنکارا متولد شد. وی تا 3 سالگی در آنکارا زندگی کرد و در سال 1977 به همراه خانواده به آیدین ترکیه منتقل شد. او دوران کودکی و جوانی خود را در این شهر گذراند.
اوزجان دنیز در سنین کودکی داستانهایی مینوشت و در طول دوره تحصیلش داستانهای کوتاهی را که نوشته خودش بود، به شکل بازیهای تئاتر آماتور به همراه دوستانش در شهرهای اطراف اجرا میکرد. اوزجان که در آن دوران هنوز متوجه علاقه شدیدش به موسیقی نبود، متمرکز نوشتن داستانهایش بود.
در روزهای بعد، متوجه عشق و علاقه اش به موسیقی شده و در مدت زمان کوتاهی به شکل مشهورترین خواننده ارکستر شهر آیدین در آمد. اوزجان دنیز در جشنواره صدای سنتی که در یکی از روستاهای شهر ایدین برگزار می شد، شرکت کرده و مقام اول را کسب کرد. پس از دریافت این جایزه، صفحه جدیدی در زندگی اوزجان دنیز باز شد. دیگر آرزوی اوزجان نقل مکان به استانبول بود. سال ۱۹۸۸ به استانبول و در سال ۱۹۸۹ به آلمان رفت.
اوزجان که به فعالیتهای موسیقی در آنجا نیز ادامه داد، مورد توجه شرکتهای موسیقی مونیخ واقع شد.
اوزجان دنیز اولین آلبومش را در سال ۱۹۹۲ با نام “Yine ağlattın beni” به بازار عرضه کرد. یک سال بعد نیز آلبومی با نام “Hadi hadi meleğim” منتشر کرد که توسط این آلبوم، به شهرت فراوانی دست یافت.

اوزجان دنیز با سرعت تمام در فعالیتهای موسیقی، سال ۱۹۹٤ آلبوم “Beyaz kelebeğim” را تهیه کرد.
اوزجان دنیز که در مدت زمان کوتاهی نام خود را در میان موفقتیرین افراد دنیای موسیقی ثبت کرد، مورد توجه بخش سینما نیز قرار گرفت. سال ۱۹۹٤ در فیلم “Ona sevdiğimi söyle” با کارگرانی ممدوح ün که یکی از صاحب نظران مهم بخش سینما میباشد، بازی کرد. و برای اولین بار در عرصه سینما گام نهاد.
سال ۱۹۹٥ اوزجان دنیز در سن ۲۳ سالگی به انجام سربازی رفت و در سال ۱۹۹۷ با البوم “Yalan mı”، به دنیای موسیقی بازگشت. و همان سال نیز با سریال “Yalan mı” به حضور تماشاچیان تلویزیون آمد. در حالی که نوشتن داستان و نمایش آن به صورت تئاتر بزرگترین آرزوی اوزجان بود، سفربه دنیای موسیقی با تمام موفقیت برای او ادامه یافت.
اوزجان دارای البومهای دیگری به نامهای Çoban yıldızı، Aslan gibi، Leyla، Ses ve ayrılık، Hediye منتشر کرده و در سال ۲۰۰۹ آلبومی با نام “Sevdazade” منتشر نمود.
اوزجان به غیر از آلبومهای خود، در بسیاری از پروژه های دیگر نیز جای گرفت. دنیز، علی کوجاتپه، “٤۱ kere maşallah”، زولفو لیوانلی، آلبوم “۳٥. Yıl konseri”، “Üç hürel”، “Sonsuza kadar” و “Her şey değişir” جای گرفت.
درکنار فعالیتهای موسیقی، بازیگری نیز برای اوزجان، به شکل یک فعالیت غیر قابل اجتناب گردیده و در سال ۱۹۹۹ سریال “Aşkın dağlarda gezer” را که بر اساس یکی از داستانهای نوشته خودش بود، را در تلویزیون پخش کرد. در سال ۲۰۰۲ نیز با سریال افسانه ای “Asmalı konak” موفقیتش را صد چندان کرده و در بازیگری نیز به سطح بسیار بالایی رسید
در سال ۲۰۰٤ در سریال “Hazira gecesi” ، در سال ۲۰۰۷ با سریال “Kader” و در سال ۲۰۰۸ نیز در پروژه “Aşk yakar” جای گرفت. سریال “Samanyolu” نیز آخرین سریالی بود که اوزجان در آن بازی کرد.
اوزجان در کنار فعالیتهای تلویزیون و موسیقی،در فیلمهای سینمایی نیز بازی کرد.
در سال ۱۹۹٤ در فیلم “Ona sevdiğimi söyle” بازی کرد، در سال ۲۰۰۲ نیز در فیلم “Kolay para” سال ۲۰۰۳ در فیلم “O şimdi asker”، “Asmalı konak hayat” ، در سال ۲۰۰٤ در فیلم “Nerdesin firuze” که داستانش را خود اوزجان نوشته بود، در سال ۲۰۰٦ نیز فیلم “Kel oğlan kara prense karşı” و در سال ۲۰۰۸ در فیلم مستند “Mevlana aşkın dansı” که از سوی وزارت امور خارجه نیز حمایت می شد، بازی کرد.
اوزجان دنیز با فیلم “Ya sonra” که نقش اول آن را دنیز چاکیر، باریش فالای بازی می کردند، هم قابلیت خود در نویسندگی و کارگردانی خود را نیز نشان داد. همچنین در فیلم “Ya sonra” که ترانه اش را با صدای آژدا پکان شنیده ایم، به همراه دنیز چاکیر کار دوبله انجام داده و بسیار مورد توجه واقع شد. در این فیلم ۳ ترانه از ترانه های اوزجان دنیز نیز جای گرفته بود.
اوزجان دنیز در خارج از کشور نیز بسیار مورد توجه می باشد و طرفداران بسیاری دارد. دنیز در خارج و داخل کشور کنسرتهای فراوانی داده است.
آخرین فیلمهای اوزجان، “Evim Sensin” و “Su ve ateş” نام داره که بسیار مورد توجه همه قرار گرفت.