امکان تست سریع تشخیص کرونا برای گردشگران در فرودگاه ازمیر

امکان تست سریع تشخیص کرونا برای گردشگران در فرودگاه ازمیر

امکان تست سریع تشخیص کرونا برای گردشگران در فرودگاه ازمیر

مسافران در فرودگاه عدنان مندرس ازمیر در آزمایشگاه‌های تشخیص ویروس کووید-19 که از اول جولای به دستور وزارت بهداشت ترکیه در 6 فرودگاه کشور راه‌اندازی شد، تست کرونا داده و ظرف مدت 3 ساعت نتیجه آن را دریافت می‌کنند.

نتایج این تست‌ها به دو زبان ترکی و انگلیسی بوده و گردشگران داخلی و خارجی می‌توانند در صورت نیاز برای ورود به سایر کشورها آن را به مقامات ذیربط ارائه دهند.

به گزارش اداره کل بهداشت استان ازمیر روزانه 500 تست در این آزمایشگاه‌ انجام شده و امکان افزایش آن نیز وجود دارد.

در صورتی که نتیجه تست کرونا مثبت باشد، بیمار برای انجام امور درمانی به نزدیک‌ترین مرکز درمانی منتقل می‌شود.

گفتنی است پروازهای بین‌المللی ترکیه که از 11 مارس به دلیل شیوع ویروس کرونا موقتا متوقف شده بود، 11 ژوئن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک‌ از سر گرفته شد./خبرگزاری آناتولی

  بازگشایی مرز ایران و ترکیه برای تبادل کالا

به بحث وارد شوید

مقایسه آگهی ها

مقایسه